Uncategorized

Ta hjälp i vardagen med CaMa Service

För att vardagen ska gå ihop, så är det ibland bra att inse att du inte måste göra allt själv. Det är helt ok att anlita hjälp för vissa saker. Ett företag som tagit fasta på detta, det är camaservice. CaMa Service AB erbjuder dels städning, dels hjälp med flytten.

När det gäller städning, så kan du hos detta företag få hjälp med hemstädning, flyttstädning, butiksstädning, trappstädning, kontorsstädning, samt fönsterputsning. När det gäller flytthjälp, så erbjuder de vanlig flytthjälp, kontorsflytt, distansflytt och utlandsflytt.

Hos CaMa Service kan du även få hjälp med din trädgård och trädgårdsskötsel samt att de erbjuder magasinering.

Hemstädning kan underlätta din vardag

De allra flesta vill ju ha ett välstädat hem. Men det är inte alltid som tiden räcker till. Att lägga en lördag på att städa är ju dessutom kanske inte det du har lust att göra. Helgen bör ju vara tid för återhämtning eller tid för att umgås med familj och vänner. Visst kan du städa hemma, lite varje dag, eller göra din veckostädning mitt i veckan. Men känner du att du vill frigöra tid och ägna dig åt annat än att städa, så är det ju rätt smart att anlita en städfirma som kan städa ditt hem varje eller varannan vecka. Dessutom har du ju rätt till RUT-avdrag, så det blir faktiskt inte så dyrt!

Skönt med flytthjälp

Om du har flyttat någon gång, så vet du att det innebär en hel del jobb. Att packa alla dina saker, samt sedan bära, transportera, bära igen samt komma i ordning. Det tar tid! Dessutom innebär ju en flytt en massa andra måsten med för den delen. Att låta en flyttfirma sköta själva bärandet och transporten av ditt bohag, det är rätt skönt! Sedan finns det även alternativet att låta flyttfirman packa med för den delen.

Efter en avslutad flytt, så har du flyttstädningen kvar. Det gäller ju att lämna din gamla bostad i bra skick. Den typen av städning är mycket noggrann och ska du göra det själv, så får du räkna med att det tar upp en hel del tid. Även här är det smart att låta en städfirma ta hand om det hela! Då går det snabbt samt blir garanterat godkänt vid besiktning.

Skönt att få hjälp med vardagssaker

Många har en vardag, som är fylld med en massa måsten. Det är barn som ska lämnas på dagis/skola, ett jobb man ska gå till för att arbeta, samt att det sedan är hämtning av barn, handla mat, få in ett träningspass, hinna med olika ärenden och så vidare. Därtill att hinna med att städa, eller att fixa trädgården, det kan kännas som ett jobbigt måste. Då är det tur att det finns företag som valt att ha tjänster som hjälper en i vardagen. Det är just vad du får av camaservice. De har en mängd bra tjänster du kan ha nytta i ditt vardagsliv. Så varför då göra det själv, när du inte måste det?

Kommentera