Erbjudanden

Satsa på tekniska prylar för att underlätta din träning

Om du har behov av att få lite mer motivation till att träna, så kan det vara idé att satsa på smarta, tekniska prylar som en hjälp på vägen. Du som är ute efter teknisk kunskap, leverantörer, produktnyheter och annat du kan klicka här. Att ta tag i träningen, det är inte alltid det lättaste, men genom att köpa en eller fler smarta prylar, så kan det bli roligare. Många prylar kopplas enkelt samman med appar i mobilen och gör dem enkla att använda.

Satsa på en Fitbit

Om du inte redan har ett aktivitetsarmband, så kan det vara läge att skaffa ett! Ett bra alternativ är just en Fitbit. Dels är den smart att ha i vardagen, dels då du ska träna. Fördelen med den är nämligen att den har en träningsfunktion som kan så att säga logga allt du gör. Det oavsett om du ägnar dig åt löpturer, promenader eller cyklar. Dessutom har den en smart GPS-funktion. Sedan går det även lägga till funktioner via prenumeration, så som analyser av sömnvanor eller andra vanor.

Träna med VR

Ett sätt att träna, det är att göra det i en virtuell värld. Då behöver du så klart ha en VR-enhet hemma. Med en kroppsspårare, så kan dina rörelser fångas och det med exakta positioner. Har du flera spårare, ju mer avancerad träning kan du ägna dig åt.

Träna med tv-spel

Det finns även flera spelkonsoler, som gör att du kan träna hemma, framför tv:n. Till Xbox finns det till exempelvis Kinect, som gör att dina rörelser överförs till spelet du spelar. Det innebär att du kan ägna dig åt olika sporter, träna Zumba, eller att försöka styra en gummiflotte. Nintendo har Wii Fit, samt en uppföljare till den i form av en enhet till deras Switch. Det i form av en töjbar ring.

Kommentera