Uncategorized

Namnband – en klassiker som hänger kvar

Förr i tiden var det en självklarhet att föräldrar sydde in namnband i sina barns kläder. I hemmet var det betydligt mer vanligt att sy än vad det är idag generellt sett. Nu köper vi istället färdiga produkter som vi kan limma, klistra eller på annat sätt sätta på kläderna. De flesta namnband kan idag strykas fast.

Att vara förälder idag är stressande och tar mycket tid, något som de flesta är medvetna om. Därför är det många föräldrar som köper namnlappar som just kan strykas på kläderna, det är enklare och snabbare men vissa tycker inte att det är lika snyggt.

Bra namnband ska vara tillverkade i naturligt material vilket leder till låg risk för allergisk reaktion hos barnet. Också, när du behöver sälja vidare barnens kläder kan du enkelt ta bort namnlappen utan att förstöra kläderna. Ikastetikett tillverkar och säljer olika typer av namnband som kan sys eller strykas fast. De är tillverkad av mjukt polyester och kan tvättas i 90 grader. Ikastetiketts produkter är godkända och certifierade, inga hälsoskadliga ämnen finns i deras produkter.

Munsår under graviditeten är vanligt

Munsår och herpes är något som många svenskar lider av under vintern. För gravida kvinnor är det vanligt att man upptäcker ännu fler av dessa irriterande ting när man är gravid. Det är både jobbigt, obekvämt och inte så snyggt – speciellt när man har det jobbigt redan som det är när man är gravid.

Som gravid har du nedsatt redan som det är, din kropps immunsystem ska också skydda barnet i din mage. Därför är det egentligen inte så konstigt att man har munsår under graviditet då man som gravid är mer mottaglig för herpes och munsår. Man är alltså generellt sett mer mottaglig för andra sjukdomar och virus, därför är det extra viktigt att han gravid hålla sig frisk och kry för att minska risken en för sjukdomar däribland herpes.

Kommentera