Shopping

Dagens TV-apparater är smarta

Dagens TV-apparater är uteslutande smarta. Eftersom du kan ansluta en TV-Box till vilken TV som helst kan alla TV-apparater i princip göras smarta även om det inte är en sk. Smart TV från början. På så sätt får du tillgång till diverse olika appar som Netflix, SVT-Play eller Youtube direkt på TV:n. En TV-box är ett mycket smidigt sätt att kunna strömma dina favoritserier direkt på TV:n utan att behöva koppla in en dator varje gång.

En universal fjärrkontroll styr alla apparater

Om du har en TV-Box, ljudsystem och TV-spel hemma är risken stor att du i slutändan sitter med en massa olika fjärrkontroller för respektive enhet. Istället för att ha flera olika kontroller, är det enklare att köpa en universell fjärrkontroll som kan styra alltihop. Dessa är också oftast utrustade med röststyrning. Fjärrkontrollen kan också kopplas ihop med din mobiltelefon så du kan skriva på mobilen direkt när du vill söka något på TV:n.

Integrationer med företag inom röststyrning

En stor trend i prylar som köps idag, inklusive TV-apparater, är förmågan att de kan kontrolleras av röstkommandon. TV-fjärrkontroller med inbyggda mikrofoner för att till exempel söka efter TV-program och filmer är idag standard och inte längre bara ett lyxigt tillval.

Det nya är integrationen mellan TV-apparaterna och de två stora aktörerna när det kommer till röststyrning – Google och Amazon. Deras respektive Google Assistant och Amazon Alexa finns integrerat i många fjärrkontroller tillverkade av de stora TV-leverantörerna. Istället för att söka runt för utbudet med knapptryckningar kan du enkelt tala om för fjärrkontrollen vad du vill se.

Smarta prylar till TV:n kostar

TV-boxar, universella fjärrkontroller och smarta TV-apparater gör lätt att kostnaderna skenar iväg. Har man svårt att få ihop ekonomin fram till nästa lön kan ett snabblån vara en lösning. På följande sida kan få information om lån via SMS – ett snabbt och enkelt sätt när man behöver ett mindre tillskott för privat konsumtion: Hitta SMS lån

Kommentera