Mode och kläder

Piffa till skorna med snygga snören

Är du trött på dina gamla dojjor eller är det helt omöjligt att få dina gamla skosnören rena i tvätten? Du behöver inte byta ut hela skon bara för att snören är slitna. Varför inte investera i ett par högkvalitativa skosnören från Feetunique.se?

Feetunique erbjuder snygga skosnören för alla typer av skor. De finns i många fräscha färger. Om du föredrar enkla vita skosnören är det bäst att välja ett par av högkvalitet, som inte slits och är lätta att rengöra.

Olika sorters skosnören

För olika sorters skor behövs olika sorters skosnören. Feetunique har delat in sina modeller i olika kategorier så att du lätt kan hitta lämpliga snören för din favoritskor. Gemensamt för alla kategorier är att de är gjorda av ett miljövänligt ock ekocertifierat material som är hållbart. Materialet är flexibelt och har en friktion som är utformad för att snören ska hållas bundna, så att du slipper knyta om skorna konstant.

  • Platta skosnören

Detta är den vanliga modellen som ofta används för gympaskor. Det finns normalbreda, extra breda och superbreda skosnören, så att du kan välja både den längd och den bredd som passar dina skor. Dessa skosnören är gjorda av högkvalitativ polyester, men finns även i läder om du vill ha något mer speciellt. Om du gillar att ha något utöver det vanliga kan du även prova snören med häftiga mönster eller i guld eller silver.

  • Runda och ovala skosnören

Denna typ av snören är populära i många typer av kängor och stövlar, med mindre hål för snören. De är utformade för att vara extra hållbara och flexibla, även om de är tunna.

  • Knytfria skosnören

Om du inte gillar att knyta skor eller har svårigheter med att böja dig kan du prova ett par elastiska snören som man enkelt spänner åt med ett enkelt tryck. Det finns även silikonremsor som kan ersätta vanliga skosnören, så att man enkelt kan stiga i skorna, utan att behöva knyta dem varje gång.

Kommentera