Uncategorized

Dags att styla om hemmet eller flytta?

Dags att styla om hemmet eller flytta?Kanske har du bott med samma typ av inredning under längre tid? Då kan det vara dags att styla om hemmet. Det kan lätt bli lite tråkigt om man inte förnyar sig. Men förnya sig – hur då?, tänker du kanske. Sätt igång och se i inredningsmagasing och låt dig inspireras eller sök runte efter inspiration på Pinterest, Instagram, facebook eller Google. Du får säkert en masa nya idéer. Kanske kommer du på att du vill låta dig inspireras av 70-talet och gå mot strömmen och inreda med heltäckande mattor, vävtapeter och stora hissgardiner? På 70-talet var det även vanligt med swimmingpool, antingen utomhus eller inomhus. Något som också var vanligt på 70-talet var att ha en bar inomhus. Varför inte gå ”all-in” och inreda ett rum med bar och även ett biljardbord kanske?

Kanske är 70-talet inte din tisperiod. 20-talet var det en tidsperiod när man verkligen byggde husen med respekt för kvalitet och detaljer. Så denna tidsperiod passar dig som går in för lite mer ”klassisk”stil. Så har du planer på att flytta kanske denna typ av hus är något för dig?

På 50-talet var det vanligt att bygga sk ”funkishus”. Att bo i ett funkishus ger andra möjligheter att inreda på. Har du kanske sett TV-serien ”Mad men” vet du att det finns riktigt många detaljer att låta sig inspireras av. När det gäller 80-talet kan du låta dig inspireras av inredningen från Dallas. Här finns det riktigt mycket möbler och inredning från 80-talet.

Det finns riktigt många hus byggda på 60-talet så vill du ha mycket hus för pengarna kanske detta är något för dig? Möjligheterna är många, det är bara att låta sig inspireras!

Följer du ovanstående råd är du förhoppningsvis på väg mot ett nytt hem eller att nyinreda det hem du bor i nu.

Kommentera