Mode och kläder

Dekorera skägget inför högtider

Ett snyggt och välansat skägg inger ofta lite pondus men du kan ändå ha lite roligt med det! Läs vidare för tips om roliga dekorationer för olika högtider.

Alla hjärtans dag – er dag

Du som har ett lite längre skägg kan med lätthet fästa hjärtan som dinglar snyggt. Välj mellan plast, trä och kristaller som gnistrar i ljuset. Eller varför inte färga hela skägget rött med en färg som går att tvätta ur? Överraska din partner på er dag!

Låt fantasin flöda under påsk

Påsken pågår i flera dagar och du kan själv välja om du vill dekorera skägget varje dag eller bara den dagen som ni firar med familjen.

  • Färga skägget grönt och placera färgade ägg i det

  • Använd dig av vax för att forma små bon till mini ägg

  • Häng färgade fjädrar i skägget

För de här dekorationerna kan du behöva skäggprodukter kit som innehåller vax, beard shaper och lite annat.

Blommor hör till midsommar

Midsommar är nog den enklaste dekorationen vi tipsar om i den här listan. Plocka helt enkelt lite vilda blommor, klipp dem i en lagom längd och stick in dem i skägget. Förutom att du kommer att se helt rätt ut inför midsommar, kommer du dessutom att få mycket uppmärksamhet!

Halloween – läskig eller rolig?

Till Halloween har du två val – klä ut dig som något läskigt eller som något roligt. Det här gäller även för din skäggdekoration. Just Halloween bjuder på oändliga möjligheter. Gör det enkelt för dig själv och sätt några fladdermöss i skägget eller gå all in och färga, forma och dekorera fullt ut.

Klassiskt till jul

Köp några små julkulor och häng i skägget, det kommer garanterat att bli en succé. Om du vill kan du dessutom färga skägget grönt och spraya det med en glitterspray. Du som har små barn bör följa det här tipset då det oftast uppskattas av den yngre generationen.

Kommentera