Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tpcloegumkloster.dk/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tpcloegumkloster.dk/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tpcloegumkloster.dk/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Duka historiskt - redpt.se
Uncategorized

Duka historiskt


Det finns många sätt att få din dukning att sticka ut, men ett av de säkraste sätten att göra den till ett riktigt samtalsämne är att duka upp med en damaskduk. Med den gamla tekniken produceras säregna dukar som kan gå i generationer.

Tekniken damask härstammar från Orienten, närmare bestämt Damaskus varifrån den har spridit sig under decennier för att till slut nå ditt bord. Vävtekniken producerar inte bara fantastiska mönster utan vävs även i material som håller högsta möjliga kvalitet som även den gör att dukarna sticker ut i hemmet.

Att välja ett bra material på dina tyger gör att kvalitetskänslan sprider sig långt över middagsbordet. Med rätt skötsel av en duk från till exempel georgjensen-damask.se får du dessutom en duk som du kan använda vid många middagar och bjudningar i lika många år framöver. Det finns helt enkelt många anledningar till att välja en damaskduk.

  • Längre livslängd
    När du väljer en produkt av ett finare material får du också möjligheten att njuta av det under än längre tid än vad en produkt av ett billigare material har att erbjuda. Sköter du om din duk kan den till och med komma att gå vidare i generationer och uppskattas av många fler än bara dig själv.

  • Du känner skillnaden
    Du behöver inte vara någon expert på tyg och material för att kunna känna den stora skillnaden mellan en produkt av lägre kvalitet och en annan i till exempel damask
  • . Kvaliteten i ett bra material fullkomligt lyser igenom att kan upptäckas med blotta ögat. Så investera i en gedigen produkt i ett bra material.

  • Stick ut med mönster
    Med tekniken är det möjligt att skapa fantastiskt fina mönster på dukar – och detta ska du givetvis utnyttja. Se till att dina gäster minns just din bjudning under lång tid med en duk som sticker ut från mängden. Sätt din personliga prägel med ett damasktyg.