Shopping

Vad bör du tänka på när du ska köpa dig en keps?

Att ha en keps på huvudet, det är något många vill ha idag. Dels är det ju en snygg modeaccessoar, dels skyddar den mot solen samt att den även kan dölja en dålig hårdag. Men idag, då det finns så grymt många olika sorters kepsar att välja på, vad bör man tänka på? En viktig sak är att du väljer rätt storlek på din keps. Den bör sitta bra på ditt huvud, inte glappa men inte heller klämma åt. Oftast står måtten i kepsen i cm. Du kan då mäta runt ditt huvud för att få fram ditt kepsmått. En annan sak att tänka på inför valet av keps, är vad den ska passa till. Vill du komplettera din outfit på bra sätt eller vill du ha den som en utstickande accessoar?

Hitta rätt keps för dig

Du som vill ha många kepsar att välja mellan, du kan besöka myhat.se. Hos dem finns det många kepsar, samt att de även har hattar och mössor. Fundera på vad för modell av keps som passar dig. Det finns ju kepsar så som snapback, fitted keps, trucker keps, flexfit keps, strapback keps, stretch snap keps och så vidare. Utöver det så finns det många märken att välja på, så väl som olika tryck och olika färger. En keps är bra på det sättet att du kan bära den när du vill. Det oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter!

Välj keps efter ansiktsform

Ofta kan ditt ansiktes form avgöra vad för slags keps du passar bäst i. Det är ju så att vi alla ser olika ut och ansiktsformer som ofta förekommer är runt ansikte, fyrkantigt ansikte, hjärtformat ansikte, ovalt ansikte och diamantformat ansikte. Det finns smarta guider på nätet där du kan se vad för keps som passar vad för ansiktsform.

Kommentera