Erbjudanden

Vattenflaskor med tryck – det smarta valet

Är du ute efter en profilprodukt som verkligen uppskattas och även används dagligen? En vattenflaska av god kvalitet med företagets logga på gör verkligen bra reklam för företaget. I Sverige är det onödigt att köpa vatten, det är mycket bättre att ta med sig en egen flaska och fylla på.

Det blir allt mer populärt att ta med sig en flaska vatten under dagen. Oavsett om personen arbetar på kontor eller har ett mer aktivt arbete, kräver kroppen vatten under hela dagen.

Det blir lätt dyrt att köpa en flaska vatten eller två om dagen och det är verkligen förståeligt att de allra flesta nu tar med sig en vattenflaska vart de än går.

Vilken flaska är bäst?

Egentligen är detta en smaksak men det finns för och nackdelar med materialen flaskorna är tillverkade av. En flaska i aluminium håller självklart längre än en flaska i plast. Samt att en flaska i aluminium håller vattnet kallt under sommaren, något en flaska i plast inte klarar av.

En flaska i plast väger dock mindre och är därför lättare att bära med sig.

  • Aluminum – hållbar och behöver inte vara särskilt dyr
  • Glas – finns med och utan skydd
  • Plast – vanligast vid sport tillfällen
  • Kylväska för vattenflaska – för de varma sommardagarna
  • Hopvikbar flaska – smidig och kompakt produkt
  • Flaskhängare – passar aktiva personer

Det du ska tänka på i valet av material är vad flaskan menas att användas till. Ska flaskorna delas ut på ett sportevent är det bäst med en sportig flaska i plast. Om eventet däremot handlar om friluftsliv kanske det passar bättre med en hopvikbar flaska.

I slutändan ska profilprodukten spegla både företaget och eventet! Färger, typsnitt och språk på flaskan bör ligga i linje med företaget och den bild du vill förmedla. Folk kommer undermedvetet känna till ditt företag och vad ni gör om det går att förknippa med det som står på profilprodukten.

Det miljövänliga valet

Om företaget är aktivt inom den miljövänliga sektorn eller har en sträng miljöpolicy bör en profilprodukt spegla detta.

Även om så inte är fallet är det alltid bättre att välja det miljövänliga alternativet. Om inte för miljön så för reklamen, svenskar älskar allt som är miljövänligt!

Det finns en uppsjö av miljövänliga flaskor att välja mellan. Varför inte välja en flaska tillverkad av återvunna PET-flaskor?

Varför företaget borde investera i profilprodukter

Statistiken visar att det Svenska folket är allmänt trötta på den vanliga reklamen som kommer i brevlådan, på TV och även pop-up annonser på internet.

Vill företaget verkligen nå ut med sin reklam är det bäst att investera i profilprodukter. Vattenflaskor med tryck är perfekta produkter att ge bort som samtidigt är smart marknadsföring för ditt företag!

  • 60% av befolkningen använder en profilprodukt minst en gång i veckan
  • 34% använder en profilprodukt varje dag
  • 25% tar gärna emot mer profilprodukter, förutsatt att de är användbara
  • 85% har redan tagit emot en profilprodukt som de uppskattar

30% är redan positivt inställda till profilprodukter

Mer än 80% av befolkningen i Sverige uppger att det allra viktigaste med en profilprodukt är att den är användbar.

Profilprodukter de allra flesta företag använder sig av

De allra vanligaste profilprodukterna är pennor, anteckningsblock, nyckelband, muggar och t-shirtar. Självklart är det inget fel att investera i dessa väldigt användbara profilprodukter.

Men om du som företagare vill stå ut i mängden är det bättre att välja en unik profilprodukt som speglar företaget.

Vatten är något vi alla behöver dricka mycket av varje dag. Tack vare detta säkerställer en vattenflaska med företagets logga på kontinuerlig reklam under en lång tid.

Så – välj en flaska av god kvalitet och smart design för att locka ett maximalt antal nya kunder.

Kommentera