Erbjudanden

Mycket att tänka på om du planerar en festival

För den som arbetar med att arrangera festivaler finns det en hel del att tänka på, och mycket av det man behöver tänka på är ganska komplexa saker som kan orsaka en hel del huvudbry. Det är i situationer som denna mycket bra att vara ute i god tid och att jobba tillsammans med leverantörer som har stor erfarenhet av att leverera den infrastruktur man kan behöva.

En del av den utrustning man behöver för en festival handlar om hur man ska hantera människors behov av bekvämlighet. De ska sitta någonstans, tillfälliga restauranger ska slås upp, varor och material ska lagras, folk ska skyddas från regn med mera. O.B.Wiik är ett företag med lång erfarenhet från att leverera tält, hallar, möbler med mera till festivaler och andra arrangemang.

Utrustning när man arrangerar en festival

När man ska arrangera en festival är det väldigt mycket saker som ska på plats i rätt tid och som ska fungera under hårt belastning under den relativt korta tid de står på plats. Därefter ska alltihop packas ihop och levereras till en annan plats. Detta kräver mycket finlir för att det ska fungera och alla som är inblandade måste veta precis vad de gör och de måste veta när detta som de gör ska vara gjort.

Planera i god tid

För att kunna hålla sitt pressade schema inför en festival är det viktigt att man är ute i väldigt god tid med sin planering. Man bör veta precis vad det är man behöver och man måste också vet på vilken plats varje enskilt tält, möbel, hall med mera ska stå.

Det måste också finnas utrymme för inte bara tältet eller hallen utan även det kringutrymme som behövs när man ska sätta upp tälten och hallarna. Utöver det måste det finnas anfartsvägar för lastbilar och andra fordon.

Kommentera