Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/codia.se/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/codia.se/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/codia.se/redpt.se/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Sommar betyder bröllop - redpt.se
Shopping

Sommar betyder bröllop

Visst är det härligt med bröllop? Så här på sommarhalvåret kan det mycket väl komma en inbjudan till bröllop, där du bara känner att du måste vara med. Det kan vara ett riktigt sagobröllop, där du har chans att verkligen få klä upp dig. Självklart är alla sorters bröllop något man ser fram till. Utöver det med klädseln kan detta vara en möjlighet att få se vänner och familj man kanske inte sett på ett bra tag. Det finns alla anledningar att vara glad.

För att återvända till kläderna så står det oftast på inbjudan vilken nivå, man ska välja klädsel till. Det kan vara ett eftermiddagsbröllop, där det är ljus kavaj och en fin sommarklänning man ska titta efter. Kvällstillställningar kräver istället att du skaffar dig en lite mera exklusiv cocktailklänning och en kostym i lite mörkare färger. Kom ihåg att bara bruden får bära vitt, oavsett om hon har valt att bära vitt eller ej. Ingen annan än bruden får använda den färgen. Det vara på sin plats att komma ihåg att en del äldre traditioner hävdar att grön är en färg man bör undvika. Vissa säger att det betyder otur för paret, andra menar tom. att bär man grönt på ett bröllop, önskar man att bruden far illa. Det är nog inte någon som tror på det längre, men varför utmana ödet?

Dags att shoppa bröllopspresent

Om du väljer kläder eller present först, spelar förstås inte någon roll. Har du fått en önskelista kan det hända att du helt enkelt följer denna. Det är enklast, och du är säker på att paret uppskattar gåvan. Har du inte fått en önskelista, eller du bara vill hitta något eget, kan det vara kärvt att komma på vad man ska ge.

Här skulle vi vilja påstå att väljer du något till hemmet, gärna sovrum, badrum eller kök, så tar du inte fel. Med en lite modernare twist, kan de traditionella gåvorna kännas angelägna igen. Om du funderar på två badrockar i ett mjukt och lyxigt material, kan du komplettera dessa med ett presentkort till ett wellnessuppehåll på ett spa. Istället för en stavmixer kanske du kan titta på en vackert handdrejad träskål. En vacker och tidlös Bing och Gröndal-vas, kan bytas ut mot ett litet konstobjekt som en skulptur. Dessa finns att få i mindre utgåvor som passar i bokhyllan eller på soffbordet. En specialdesignad skulptur i brons eller sten, kan vara en helt unik bröllopspresent.  Har du råd, eller ni kanske är några stycken som lägger ihop, kan en golvskulptur i rätt utförande bli tillställningens absoluta blickfång.

Annars kan det att gå ihop några stycken och köpa en gemensam bröllopspresent, betyda att man har möjlighet att uppfylla något av parets lite dyrare önskemål. En sådan gest brukar vara uppskattad.

Övernattning?

Ligger festlokaliteterna på en annan ort, vill vi på sluttampen rekommendera att du tittar på hotell i närheten. Det kan kännas skönt att kunna ta en taxi, för att sova i en mjuk och skön säng.